Ez Marvin Gauci máltai sztárséf budapesti referencia étterme, ugyanezen a néven Máltában is van egy klasszis étterme. Az étterem a hét minden napján nyitva tart, de kizárólag vacsoraidőben. Felső árkategóriás, luxus étterem a fine dining jegyében. A degusztációs menü 20ezer Ft-ról indul, persze italok és szervizdíj nélkül, de van ennél drágább is, de ha inkább az étlapról válogatunk, akkor is mélyen bele kell nyúlni a pénztárcába, hiszen az előételek 5000 Ft körül, a főételek 8-15ezer Ft körül mozognak, igaz, ebben olyan csúcskategóriás fogásokat vonultatnak fel, mint a Black Angus Rib Eye Steak (AAA kategóriás), többféle kaviár, homár, friss osztriga és efféle ínyencségek. Molekuláris fogásokat is készítenek, ezt már inkább a gasztro-zombiknak ajánlanám. Elegáns, patyolat-tiszta, részletgazdag belső tér, természetesen légkondicionált, részletekbe menően megkomponált és kidolgozott miliő, ami nekem egy kicsit szokatlan, nem ilyen környezetben mozgok a hétköznapokon. Ezt nyilván a személyzet is levette, de valószínűleg betévedt már ide csodabogár is, végig maximális odafigyeléssel foglalkozott velem a pincérem, igen, itt minden vendégnek, pontosabban asztalnak személyes pincére van, aki be is mutatkozott, amikor odajött az asztalhoz. Az étlap rövid, de ezen belül viszonylag sok az előétel (hideg és meleg is), viszont egyetlen desszertet sem láttam rajta. 3 előételt választottam, ami bőségesen elegendő is volt. A fotók szerintem magukért beszélnek, minden fogás élményszámba ment. Amíg készültek az ételek, érkezett egy kis étvágygerjesztő, házi vajhab kalácsformában, friss házi kenyérrel, valamint egy ízesített olívacsepp, ami belül folyós volt. Ezt követően még érkezett egy kis grill-polipos, lazacos falatka a séftől. Tempurázott tigrisrák (3 db) mangós-chilis-passió gyümölcsös raguval, friss saláta koktélparadicsommal, szarvasgombás házi ravioli, valamint libamáj mandarin kaviárral, csokoládéval és kakaóbabbal. Egy palack ásványvíz 990 Ft. Ha valamibe nagyon bele akarnék kötni, ez a fogás szerintem egy kicsit édes lett, pedig én szeretem az édességeket, de a maguk helyén kezelve. Az étterem meglepően nagy, az utcafronti terem után befelé folytatódik egy újabb, más dizájnt kapott teremben, ahol az akváriumban a homárok úszkálnak lekötözött ollóikkal, szomorú sorsukra várva. A női mosdóban a falról James Bond, a 007-es ügynök vigyáz a hölgyek biztonságára. Összegezve, nem mindennapi élmény különleges alkalmakra. Ha a csillagos éttermekkel összehasonlítom, azt kell mondjam, hogy egy kicsit túlárazottnak tartom.