Kiváló
2021. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. január 17.Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy máltai csúcsétteremlánc budapesti tagja a Corinthia Grand Hotel keretén belül. A beltér exkluzív, elegáns, de van benne egyfajta lazaság is, az ember nem érzi magát feszélyezetten.
Kreatív, virtuóz nemzetközi konyhát visznek a molekuláris konyha megoldásaival színezve. Kínálnak többek között calamarata-t királyrákraguval, édesköménnyel, lime és yuzu géllel, tokhalfilét tokhalkaviárral, vajtökkel, burgonyás nudlival, tengeri spárgával, Caviar and bull elnevezésű ételük leírása: a tökéletes gasztronómiai bűnbeesés, AAA fekete angus bélszín steak, homár popcorn, libamáj, Beluga kaviár, demi glace. Étkezés előtt vagy fogások között kérhetünk cubanito, hungaricum valamint eper-rebarbara névre hallgató molekuláris gömböket.
Amuse bouche: elképesztően könnyed, az érzékszerveket megtévesztő, kifogástalanul kivitelezett molekuláris (ál)olajbogyó, helyben készült remek vaj és ízre, állagra egyaránt felső kategóriás kovászos kenyér. Ezt követte egy további séfüdvözlet, egy erdei gomba rekonstrukció. Erdei gombaegyvelegből gombát formáztak, azt panírozták, kisütötték és majonézes fekete olajbogyóhomokon szolgálták fel. Érdekes ötlet, kifogástalan megvalósítás. Előételként tonhalat rendeltünk uborkával, fekete szezámmal, korianderrel, zöld kaviárral, valamint kacsamájpástétomot, fekete olíva morzsával, tokaji aszú kaviárral. Két katartikus, komplex, pazar tálálású, sziporkázó kompozíció, szavakba foglalhatatlan, látni és kóstolni kell. Főételnek fürjet választottam, amit kacsamájjal, karfiollal, puffasztott quinoaval és szarvasgombás jus-vel kísértek. Elemeiben és összhangzatban egyaránt kiváló fogást tettek elénk. A bodzahabbal, kamillagél-pöttyökkel, eper-tatárral, selymes epermártással, mandulakeksszel és balzsamecet-fagylalttal kísért clafoutis látványos, virtuóz desszert volt, mely feltette az estére a koronát.
A kiszolgálás kifogástalan, volt olyan szerencsénk, hogy főként Hegedüs Tamás üzletvezető foglalkozott velünk, akiben felkészült, motivált, kommunikatív, elhivatott embert ismertünk meg.
Életem egyik legjobb élménye.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Caviar & Bull további értékelései
2019.08.06egyedül
Kiváló
Helyszín a Nagykörút Erzsébet körúti szakasza, a Corinthia Hotel Budapest épületének földszintjén, de az utcáról nyílik a bejárat. A környéket amúgy sem különösképpen fényűzőnek, sem tisztának nem mondanám, hétvégén esténként elég durva arcok is mozognak itt az utcán. Ez Marvin Gauci máltai...
2017.09.13családjával
Gyenge
Nagy várakozással tekintettem a vacsora elé, azt remélve, hogy ilyen drága helyen különleges gasztronómiai élményben részesülök.Annál nagyobb csalódás ért.A Garnélás Fettucine 3 db száraz garnélát és íztelen tésztát tartalmazott, amire alig jutott némi kis szósz.Meg sem ettem , a keresztbetett...
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom
72.630 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
74.990 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
84.870 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval