Több rossz arcú, szakadt alakot láttam. Mint kiderült, a gyalogos hídon lehet bemenni egy hajléktalanszállóra, és emiatt járnak erre ilyen figurák nagy számban. A 2 szintes épület leginkább egy 70-es évekbeli Velencei-tavi víkendházra vagy csónakházra emlékeztet, alsó szintjén konditerem és kenutároló található. Oldalról egy elég meredek, fedetlen, csúszós vaslépcsőn kell felmenni a Céltoronyba, amelynek van egy nyáron nyitott, télen fedett, lefóliázott terasza, majd innen lehet a belső részbe bejutni. Bent is kihalt, csendes, pedig nyitva vannak. A személyzet barátságos, laza, kicsit úgy érzem magam, mintha én is a személyzet része lennék vagy valami közeli ismerős, aki beugrott látogatóba, mivel ottlétem alatt teljes nyugalomban pakolásztak, rámoltak, takarítottak az étterem vendégterében. A berendezési tárgyak között mindenféle csónakos-hajós-kenus dekorációs elem található: pl. csónak formájú polc, mentőöv, evezők a falakon. A pultos fiatalember javaslatára BBQ pulled pork szendvicset kértem coleslaw salátával, káposztás gnocchival (1800 Ft). A szendvicset, a tépett húst is beleértve frissen készítik, grillezik, és kétszer akkora, mint általában más helyeken és amire számítottam (nem gond, a felét elcsomagolták). A fűszerezés, főleg a borsra gondolok nekem már túlzásnak tűnt, nemcsak a mennyiség, de az ízvilág is férfias. Egy kis üveg Kinley gyömbér 350 Ft-ba kerül. A csomagolásért nem számoltak fel plusz költséget. Kötelező szervizdíj nincs.