Kiváló 2022. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 6.
A 7. kerületi Szenes Hanna parkhoz Kolodko Mihály miniszobra miatt mentem, viszont mióta legutóbb erre jártam, megnyitott itt ez a szintén Hanna nevére hallgató francia hangulatú bisztró. Nagyon kedves kiszolgálás már reggel 8 órától. Francia péksütemények sós és édes kivitelben, némi izgalmas újragondolt sütemény (Rákóczi túrós virágformában, Mákos guba torta, ribizli tarte, Éclair fánk /1090 Ft), sőt még macaronok (390 Ft) is vannak. A péksütemények darabára 450 Ft körül indul: kakaós csiga, többféle croissant. Aki inkább sósat választana, annak a quiche-t tudom ajánlani (1090 Ft). Meleg reggeliket, tojásételeket, egg benedictet, molnárka szendvicseket, leveseket, salátát is lehet kérni. Az én választásom ezúttal teljes kiőrlésű corissant és cappuccino (1380 Ft). A kávét livornoi Le Piantagioni olasz pörkölőből szerzik be, akik 1994 óta pörkölnek újhullámos kávét válogatott ültetvényekről. Ha nem reggel tér be ide az ember, hanem délután vagy estefelé, akkor lehet borozni, fröccsözni is. Kis kiülős terasz is van, rálátással a kis parkra.