Meglepően jó élményünk volt itt. Bevásárlóközpontok éttermeivel nem mindig jók a tapasztalataink. Kicsit kaotikus volt követni a kínálatot, segítene szemmagasságban egy menü, vagy étlap, leírás. De a kiszolgálószemélyzet kedvesen és profin segített eligazodni a kínálatban, illetve képek is voltak.
Választottunk többféle ételt, menüt is, szendvicset is salátát is, és még néhány szószt. Nagyon finom volt minden! Nagyszerű ízek, friss zöldségek, saláták, kiadós adagok, klassz tálalás. Minden nagyon ízlett nekünk. Biztosan jövünk máskor is. (én is azt a címet adnám legszívesebben, hogy meglepően jó mexikói gyors. . )
A KÖKI Terminálban járva ez volt az első étkezőhely, ami első látásra megtetszett mindannyiunknak, aztán körbejárva a többi lehetőséget is ide tértünk vissza. Ez a gyorsétterem kicsit más, mint a többi megszokott, az ételek között a mexikói vonal dominál. Minden ételt a rendelést követően frissen sütnek meg, ezért 8-10 percet kell rá várni, de érdemes.
Az ételeket kartonpapír tálcán szervírozzák. Hatalmas adagokat kaptunk, ezek szerintem nem egyszemélyesek, így az egész család tudott belőle falatozni. Flaulast (3 db búzalisztből készült tortilla tekercs, fűszeres grillezett csirkemellel, sajttal töltve) és bundázott csirkemell csíkokat kértünk sült krumplival, valamint egy adag nachos-t paradicsom mártással. A ketchup és a paradicsom mártás is helyben készült, nem bolti nagyüzemi. Mexikói Jarritos üveges üdítőket is lehet inni, többféle egzotikus ízben: mandarin, mangó, guava, tamarind. Összesen 4500 Ft-ot fizettem, és kaptunk ajándékba egy mogyorós cookie süteményt is.