Tokaji aszús, szarvasgombás, levendulás, mákos, rózsa, ibolya. . . stb. stb. Ezen kívül árusítanak táblás csokikat, nyári időszakban fagyit, italok terén pedig elsősorban kávék (6-700 Ft-tól), hideg és forró csoki, somlói borok, eperbor. Különlegességként csokilevest is lehet kapni, de ehhez nem voltam elég bevállalós. A fagyik különlegesek, több féle gyümölcsízt és fűszert kombinálnak, én egy gránátalmás-mangós ízt kóstoltam, ami nem tejes-tejszínes alapú volt, hanem inkább sorbet jellegű. 250 Ft-ért (vagy 1 euró). Leginkább a külföldi turistákra vannak ráállva, úgy vettem észre. Kint van kiülős terasz, bent pedig otthonos díványos, meleg színű takarós, jópofa ülőhelyek, sőt még játszósarok is van a gyerekeknek. Ha papírpohárban kéri az ember a fagyit és nem tölcsérben, akkor azért +300 Ft-ot számítanak fel, aminek szerintem elég lehúzás-szaga van, máshol nincs ennek plusz díja, hiszen a tölcsér is pénzbe kerül. . . szóval ez furcsa volt. Ami még nem optimális megoldás, először választ az ember fagyit, utána elküldik a pénztárhoz fizetni, aztán vissza a fagyispulthoz a fagyiért. Ha 2-nél több vásárló van, akkor ebből már elég jó kavarodás és időhúzás tud kialakulni.