2017. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 16.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Móricz Zsigmond körtérnél lévő, pincehelyiségben működő Cikória étterem egészséges, gluténmentes, bio ételeket kínált a foszladozó, megkopott kiírás szerint, de bent kiderül, hogy ez már egyáltalán nem így van, mondta is a pultos hölgy, hogy nem nagyon érdemes a kinti feliratokat fotózni, mert már nem ilyen ételek vannak, stílus- és profilváltás történt. Hát valóban, elég erőteljesen! Most a fő irány az olcsó/olcsóbb heti menü jól ismert tucatételekkel. Napi főétel körettel 990 Ft, 1 féle leves (450/550 Ft), a desszert minden napra palacsinta (2 db 550 Ft), és szintén minden nap szerepel az állandó kínálatban rántott gomba, rántott sertésszelet, Cordon Bleu, rántott sajt (650-720 Ft). Az egészséges vonalat kizárólag a 2 állandó saláta: kertész és ínyenc névre hallgatók képviselik.
Délután 3 óra magasságában már eléggé le volt pusztítva a kínálat, egy zöldborsólevest ettem, amely ugyan elég nagy adag volt, de langyoskás, jellegtelen, egyáltalán nem emlékezetes. A berendezés puritán, mondhatni, avítt, némelyik kínai kifőzdének is nagyobb hangulata van, mint ennek.
Unott, szürke hangulat, egyáltalán nem vendégmarasztaló hely.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Cikória Gluténmentes Életmódbár további értékelései
2016.02.11gyerekekkel
A Cikória egy trendi, igényesnek tűnő, hangulatos belterű egység, mely a nemrégiben nyitotta meg kapuit a Villányi úton a Móricz Zsigmond körtér tőszomszédságában egy szuterén helységben. Kínálnak meleg ételeket, szendvicseket, egyéb hideg harapnivalókat, süteményeket. Nekünk sietős volt a...
Mjus Resort & Thermal Park Körmend
Holiday Resorts Balatonszárszó