2020. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 11.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Cin Cin olasz étterem és pizzéria a Pozsonyi út Jászai Mari térhez közelebbi vége felé található, korábban más profilú étterem és koktélbár működött itt éveken át.
A Cin Cinre a karantén heteiben figyeltem fel, mivel az éttermek döntő többségével ellentétben ők akkor is dolgoztak, igaz, a körülmények miatt kizárólag elvitelre, illetve kiszállításra.
Az olasz, magyar és angol nyelven íródott étlapon a klasszikus, magyarok által is ismert ételek szerepelnek, kb. 1 oldalnyi pizzával. 32 cm-es kerek pizzákat készítenek. Az étlapon különösebben izgalmas fogásokra nem figyeltem fel.
A beltér közepesen elegáns, nem hivalkodó, de emlékezetesnek sem mondanám. Kis kiülős terasszal is rendelkeznek.
Ebédmenüt nem kínálnak, a normál ételárak középkategóriásak. Indítottam egy szicíliai paradicsomlevessel (1290 Ft), bazsalikommal, reszelt sajttal, majd 3 szelet paradicsomos-olívás bruschetta érkezett pirítóson (1290 Ft), zárásként Panna Cotta áfonyával (990 Ft). Az ételek korrektül elkészítettek, de egyik fogás sem volt emlékezetes. A 3 fogással, amelyek közül egyik sem volt főétel, a magam részéről teljesen jóllaktam.
Kötelező szervizdíj nincs, bankkártyás fizetés van.
Nem kiemelkedő hely, de az ajánlott kategóriában a helye, véleményem szerint.
Igényes, kulturált és tiszta a mellékhelyiség.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (15)
Még több kép (5 db)
Hunguest Saliris Egerszalók