A Campona bevásárlóközpont mozijának büfében azokat a tipikus ételeket, italokat szerezhetjük be, amelyek egy mozinézéshez elengedhetetlenek, elsősorban popcornt, másodsorban nachos-t, és persze hatalmas adag italokat műanyag pohárban, szívószállal (adjunk csak a környezetvédelemnek. . . ).
Mivel a mozi a Cinema City lánc tagja, ezért a büfé-kávézó kínálata is eléggé hasonlatos - vagy teljesen egyforma? - mindegyik helyen. Az árak meglehetősen magasak. A legnagyobb adag popcorn 900 Ft-ba került, igaz, ha az ember menüben vásárol, akkor jobban jár, de az innivalót már beszereztük máshonnan. Pozitívum, hogy nagyon kényelmes, süppedős fotelek vannak, ha valaki korábban érkezik meg a filmvetítésre, itt kényelmesen el lehet tölteni a várakozási időt. Árusítanak Carte D'Or fagylaltot, legalábbis most nyáron 9 féle ízt kínáltak. Perté kávé, csokis muffin, talán még 2 vagy 3 féle tortaszelet, de nem tűntek igazán izgalmasnak. A kiszolgálás lassú, majdnem lemaradtam a filmről.