Gyenge minőségű sushi

Cinema Sushi Bár BudapestCinema Sushi Bár Budapest a térképen

Gyenge 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az egyik barátnőm javasolta ezt a sushi-zó helyet, illetve itt is elég jó véleményt olvastam róla. A Corvin Mozi bejáratával szemben egy kis büfé, kb. 15 ülőhellyel. Az alkalmazottak: egy kínai férfi (a "séf"), egy kínai nő, aki a vendégtérben, a vendégeknek végig hátat fordítva hangosan kínai műsort nézett a telefonján, valamint egy "mindenes" magyar lány. A vendégekkel kizárólag a magyar lány állt szóba, a kínaiak még csak nem is köszöntek, oda se biccentettek. A lány intézte a rendelésfelvételt, a fizetést, valamint ő mosogatott is.
Az étlap mutatós, színes ételfotókkal illusztrált. Ramen levesek és saláták, előételek mellett a fő profil a sushi, amelyekből több oldalnyi kínálatból lehet válogatni. Árban középkategóriásnak mondanám. Én a 15 db-os Hosomaki szettet választottam, amelyben egyforma makik voltak, 5 féle töltelékkel: lazac, vörös tonhal, omlett, kígyóuborka, avokádó 3-3 db (1680 Ft). Ebédidőben egy olyan kedvezményt kínálnak, hogy a főétel vagy sushi mellé a miso leves 580 Ft helyett csak 300 Ft-ba kerül. Hát ez nem akkora nagy kedvezmény, ha figyelembe vesszük, hogy másutt a miso levest ingyen adják a főétel mellé.
A berendezés egyszerű, színes képek, lampionok és esernyők hozzák a keleti, ázsiai hangulatot.
A sushikat a kiírás szerint frissen készítik, valóban kellett is rá várni pár percet. A sushik minősége gyatra. A nori kemény, és nem mindig érte körbe a makit, a rizs egyáltalán nem sushi-rizs, hanem sokkal inkább az olcsó kínai rizsre emlékeztetett, amelyekből a kínai gyorsbüfékben készítik tömegesen a zöldséges rizst. Az uborka kemény. A makik külleme elnagyolt, nem egyforma magasak, a töltelék egy részét rizzsel helyettesítették, pedig igen kis mennyiségekről beszélünk, így nem értettem, mire ez a nagy spórolás. Vagy inkább csak nemtörődömség? A gyömbér mennyisége kevéske (a képen ami látható, az a dupla adag!), ráadásul a gyömbér nem volt friss, kissé állott, fáradt volt.
Engem egyáltalán nem győzött meg a hely, a városban talán ez volt a leggyengébb sushi, amit kóstoltam. Teljesen komolyan mondom, hogy másnap a Lidl-ben vásárolt sushi is sokkal jobb volt ennél.
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (18)
Cinema Sushi Bár Budapest - Külső képCinema Sushi Bár Budapest - BelsőCinema Sushi Bár Budapest - BelsőCinema Sushi Bár Budapest - BelsőCinema Sushi Bár Budapest - Étlap/itallapCinema Sushi Bár Budapest - Étlap/itallapCinema Sushi Bár Budapest - Étlap/itallapCinema Sushi Bár Budapest - Étlap/itallapCinema Sushi Bár Budapest - Étlap/itallapCinema Sushi Bár Budapest - Étlap/itallapCinema Sushi Bár Budapest - Étlap/itallapCinema Sushi Bár Budapest - BelsőCinema Sushi Bár Budapest - Étel/italCinema Sushi Bár Budapest - Étel/italCinema Sushi Bár Budapest - Külső képCinema Sushi Bár Budapest - Külső képCinema Sushi Bár Budapest - Külső képCinema Sushi Bár Budapest - Külső kép

Cinema Sushi Bár további értékelései

2018.05.28egyedül
A cégtáblát megpillantva először azt hittem, a Corvin Mozi melletti Cinema Presszót alakították át Sushi bárrá. Aztán láttam, hogy a régi, teraszos kávézó, söröző helyén most három külön egység működik. Talán az egeket verdeső bérleti díj az oka, vagy ki tudja, miért szabdalták így fel. Egy kis...
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány - Kedvező ajánlat fürdőbelépővel
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány