2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
A "fahéj" valamiért népszerű elnevezés gasztro-körökben. Több cukrászda és kávézó is fut ezen a néven. A "cinnamon" hasonlóképpen nem kreatív név, ráadásul nem is magyar. Ettől függetlenül nem vitatom, hogy egy igényes, tiszta, szépen megcsinált kis kávézó, bár nekem egy kicsit steril, rideg volt. Nem volt benne élet. Nem ők tehetnek róla, de éppen elég nehéz a megközelítésük mert éppen előttük a járdán csatornáznak. Alig lehet bejutni az ajtón. Ami nagyon tetszett, hogy van egy plafonra függesztett fonott hintaszékük, de nem vagyok benne biztos, hogy egy felnőttet is elbírna-e, minden esetre aki gyerekkel jön, az ezzel a székkel biztosan le tudja kötni egy időre a gyerkőcöt. A kávé finom volt, egy eszpresszó 380 Ft. "100% újhullámos new wave Arabica kávé" - az ilyen feliratoktól már egy kissé rosszul vagyok, dehát ez most a trend kávézó fronton.
Egész nap kínálnak franciás reggeliket, salátákat, szendvicseket. Csinosak a porcelánok, igényes a tálalás.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (11)
Még több kép (1 db)