A népszerű olasz fagyizót már többször beválasztották Budapest / Magyarország legjobb fagylaltozói közé, s évekig csak egy helyen, Újlipótvárosban lehetett megkóstolni a csodás fagyijaikat. Ez a helyzet azonban a közelmúltban megváltozott, ugyanis megnyitották 2. egységüket a főváros XI.
kerületében, a Kopaszi-öböl mentén kiépülő modern városrészben, egy új üvegépület alsó szintjén. A fagyizó egy kicsit nagyobb, mint az első helyszín, a fagylaltok mellett pár süteményt is kínálnak, bent helyben is le lehet ülni, és van egy teraszuk is a bejárat előtti kövezett részen. A klasszikus fagylaltízek 600 Ft-ba kerülnek, a Gourmet ízek 650 Ft-ba, 5 dkg az adag, nem gombóc, hanem kenés. A különleges mentás bazsalikomos citromot választottam, kellemesen hűsítő, amolyan felnőttes ízvilágot hozott. Volt még vegán thai kókusz, gyömbéres ginger pink, sós pisztácia, piemonti mogyoró, mentás görögdinnye, brazil sósmogyoró, kávé. Érdekes, hogy inkább ezek a komolyabb, felnőttesebb, férfiasabb ízek mennek, nem annyira a laza gyümölcsösek, pláne nem a Hupikék Törpikék vonal! , de nekem bejön ez az irányzat. A sütik terén csak pár fajta volt, itt is az olaszos vonalat viszik, a pisztáciás Cannoli 1190 Ft-ba került. Van olasz kávé is, 650 Ft az eszpresszó.