Gyönyörű hely, különleges étterem, kedves kiszolgálás. A kilátás pedig egyszerűen páratlan, egyedül a parkolás az ami kicsit problémás; nehezen vagy drágán oldható csak meg. Aki viszont szeretne egy romantikus kellemes estét tölteni Párjával vagy bemutatni Budapest elegáns arcát egy külföldi vendégének, azoknak bátran ajánlom.
Bár nem az olcsó kategóriába tartozik, de ezért az élményért nem esik rosszul az embernek a zsebébe nyúlni. Exkluzív, kulináris élmény Budapest tetején!
Kiváló 2013. december 12., üzleti partnerrel járt itt
November közepén Amerikában élő brit (tehát már sokat látott) üzleti partneremmel voltam üzleti vacsorán. Igen elegáns az étterem belseje. Már a bejáratnál csinos hölgy felajánlotta a kabátok tárolását, majd a foglalt asztalhoz vezetett. A panoráma fenomenális a hatalmas ablakok végett, "megér egy misét", az biztos!
A kiszolgálás - halk élő háttérzene mellett - nagyon rendben volt, a pincérek magukon viselték a mostani fiatal társadalom stílusjegyeit. Az étel összességében finom, különleges és igen ízletes volt. Partneremnek nagyon tetszett, különösen a vacsorát követő séta esett jól neki. Azt hiszem ez által teljességében ajánlható másoknak is!
1118Budapest, Citadella sétány 1.
Szolgáltatások
légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad élő zene kisállat bevihető parkolási lehetőség rendezvényhelyszín zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V
11:00-23:00
Konyha jellege
magyar, nemzetközi
Zene
Élőzene: cigányzene
Különtermek
Börtönudvar - max. 250 fő Márvány - max. 70 fő Lovag - max. 70 fő Művész - max. 30 fő Vadász - max. 20 fő