Remek koncertszínhely

Club 202 Live Music Hall BudapestClub 202 Live Music Hall Budapest a térképen

Kiváló 2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Club 202 a Wigwam utóda. A beltér ennek megfelelő. Sok fa, kenu, rendkívül hangulatos az összhatás. Faburkolat, faasztalon, fapadok.
Egy skandináv gótikus metál koncerten voltunk a minap (Delain – Gentle Storm s valami Amber-izé, nem jegyeztem meg), nekem az új zenekarok nem esnek az érdeklődési körömbe, a metál számomra a Black Sabbath-tól a Metallicáig tart, beleértve persze az ebbe az idősávba eső Iron maiden - Judas – Motörhead vonalat is. De egy barátom elcsábított és jól tette.
Civilizált közönség, kiváló belső térkiképezés, megfizethető sör, ami nem Heineken (Tuborg csapolva 500 forint a 4 dl).
Szerettem a helyet, vélhető, hogy még megfordulunk itt. Az ételrovatban az italválasztékot díjaztam.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (3)
Club 202 Live Music Hall Budapest - EgyébClub 202 Live Music Hall Budapest - Külső képClub 202 Live Music Hall Budapest - Étel/ital

Club 202 Live Music Hall további értékelései

2015.11.21barátokkal
A 11. kerületben a Fehérvári út végén található a Club 202, innen adódott a névválasztás. A metál és rockzene kedvelőinek biztosan nem kell bemutatni a helyet, hiszen már a 90-es években is jól ismert koncerthelyszín volt, akkor még Wigwam néven, egészen a 2010-es tulajdonosváltásig. Többször is...
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró csomagajánlat
Szent István Hotel Eger