2015. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 21.Ajánlom a helyet másoknak is!
A 11. kerületben a Fehérvári út végén található a Club 202, innen adódott a névválasztás. A metál és rockzene kedvelőinek biztosan nem kell bemutatni a helyet, hiszen már a 90-es években is jól ismert koncerthelyszín volt, akkor még Wigwam néven, egészen a 2010-es tulajdonosváltásig. Többször is jártam már itt az évek során, de mindig csak célirányosan, az adott koncert miatt, azaz csak ha olyan fellépő volt, aki kifejezetten érdekelt, mert nagyon távoli, számomra szinte világvégi helyen található (persze, ez attól függ, hogy az ember honnan indul el).
A koncertterem és a színpadi rész elég tágas, ezzel egy szinten, de kissé elszeparáltan található a kocsma rész, amely nagyon hangulatos, faburkolatos, a bárpult szintén fa tartószerkezetekkel mondhatni verandás hangulatú, és a Wigwamos érát idéző indiános dekorációkból is maradtak még elemek. Vannak elszeparáltabb boxos beülő helyek, de koncertek idején ezek már általában mind foglaltak szoktak lenni, vagy csak mi érkeztünk mindig túl későn.
Hogy vannak-e ételek, azt nem tudnám megmondani, mert én sosem ettem még itt semmit. Nem egyedi jelenség, de itt is 4 dl a korsó (régen ez nem így volt, dehát változnak az idők), viszont a fővárosi szórakozóhelyekhez képest az itteni árak egész barátságosak, elfogadhatóak. Nem élnek vissza azzal, hogy ha az ember idáig eljött, befizette a koncertre a belépőjegyet, és itt tölt el jó pár órát, netalán egy egész éjszakát, akkor a bárban még jól le is húzzák. A pultosok fiatalok, a lányok csinosak, kedvesek, gyorsak. Jól kezelik a "problémás" vendégeket is. A kidobók is teljesen normálisak, sajnos ez sem általános a szórakozóhelyeken.
Összességében egy jó kis bulizó hely, normális zenével, kulturált környezetben.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Club 202 Live Music Hall további értékelései
2015.11.06barátokkal
A Club 202 a Wigwam utóda. A beltér ennek megfelelő. Sok fa, kenu, rendkívül hangulatos az összhatás. Faburkolat, faasztalon, fapadok. Egy skandináv gótikus metál koncerten voltunk a minap (Delain – Gentle Storm s valami Amber-izé, nem jegyeztem meg), nekem az új zenekarok nem esnek az...
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
54.389 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval