4-6-os villamossal tartottunk szombaton este a Gólya nevű műintézmény felé, útközben leszálltunk a villamosról a 32-esek terénél, és mielőtt gyalogosan folytattuk volna utunkat, ide tértünk be egy koccintásra és a mellékhelyiség felkeresésére. A söröző nyilvánvalóan a térről kapta nem kifejezetten kreatív elnevezését.
A női WC külön kulccsal nyílik, amit a pultból lehet elkérni, talán így próbálnak vigyázni a tisztaságra, illetve elkerülni a leamortizálást. Ételeket nem láttam, az italkínálat kommersz, érdektelen. "A ház söre" a Soproni, ezt csapolják. Vettünk egy pohár csapolt sört (450 Ft), egy kis üveges Zero Colát (420 Ft) és 2 kis Jégert (2x430 Ft). A néhány asztalnál középkorú helyi arcok foglaltak helyet. Van teraszuk, de az már elég hűvösnek tűnt így az ősz közepén.