2020. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
Sűrűn akad errefelé dolgom, meg idejárnak sokszor az egyetemisták is az SzFE-ről, én is biztos voltam itt már, csak nem emlékszem hirtelen, de most beültünk páran egy sörre. Éppen alig volt vendég, a teraszt választottuk, aztán hiába vártam, csak be kellett mennem rendelni valamit. Bementem és ott is hiába vártam, három ember nevetgélt bent a pultban, hátrébb húzódva, én meg mintha nem is lennék. Ez egy darabig zavart, gondolkodtam, hogy most nagyot kiáltok, felháborodok, vagy morcosan, sértődötten távozom, de nem mentem sehová, majd előjött a lány, beszéltünk a sörökről, meg is egyeztünk, és kiültem aztán jó sokára, de tényleg sokára, amit nem indokolt semmi, megkaptuk kint a söröket. Pedig alig volt vendég. Poénkodtunk, hogy most főzik meg most vadásszák az árpát meg a komlót... de végül megjött, jó volt a sör, hideg és friss, nem is volt drága a hely, de kártyával fizetni aztán nem lehet. Ez sokakat meglephet esetleg, rendelés és fogyasztás után. Egyébként meg kedves, szerethető a hely, a fenti problémákkal együtt is.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
100.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Puchner Kastélyszálló Bikal