valóban, itt volt egészen közel, a Pasaréti téri körforgalomnál, ahol a Kapy út felé kell felkanyarodni. A Cocó7 fantázianevű desszertház másik két egységét már többször felkerestem a Hattyú utcában, illetve a Böszörményi úton, a budai oldalon az I. és a XII. kerület után a II. kerületet is bevették. De a Bazilikánál az Édes Napok rendezvényen is már többször kóstoltam remek édességeiket. A kínálatban szerepelnek újhullámos, francia stílusú sütemények, monocake-ek, mousse sütik, fagylalt, macaron, kézműves bonbonok. A fagylalt gombóca 450 Ft, nem volt sok íz, de volt benne izgalmas, mégpedig a hibiszkusz, savanykás csipkebogyó, valódi C-vitamin forrás. Ezenkívül gyümölcsízek: narancs, sárgadinnye, vilmoskörte, mandula, illetve kávé. Erről jut eszembe, a kávéjuk is finom, minőségi. A macaron darabja szintén 450 Ft, eléggé szűk volt a kínálat, vanília, citrom, 1 db málna, a többit már elvitték előttem a gyorsabb vásárlók. Frissesség oké, de az ízek kevéssé intenzívek, kicsit egyenformák voltak szerintem. A bonbonokat nem kilóra kimérve, hanem darabáron kínálják, 350 Ft-ért. Ezeket kóstoltam most: néz-gesztenye, sárgabarack, málna. Mindegyik kitűnő volt, a csokoládé burok roppanós, a töltelék intenzív gyümölcsíz, egyik finomabb, mint a másik. Nagyon kedves kiszolgálás. A benti vendégrész nem nagy, de azért le lehet ülni normálisan. Terasz nincs, de az ablakok alatt végig padok vannak, párnázva, ide ki lehet ülni, amíg nincs túlságosan hideg.