2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. július 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ismét egy középszerű kávézó semmitmondó névvel. Amikor egy kávézónak az a neve, hogy Coffee vagy Café, az a kreativitás morzsájának hiányára utal. Magyarul még nem lett volna rossz a Kávébab, bár Babkávé már létezik., sőt Babkávézó is, amiben már megjelenik egy kis nyelvi csavar. ... Túl a nyelvészkedésen a hely az Alkotás Pont irodaház földszintjén, a recepción túl található. Elsősorban az irodaház dolgozói látogatják, illetve az itt ügyeket intézők, mint pl. én is, annyira azért nem izgalmas a hely, hogy csak egy kávé vagy egy szendvics miatt érdemes legyen ide célzottan bejönni.
Szintén ezen a néven működik itt az irodaházban egy önkiszolgáló étterem is (hétköznap ebédidőben H-P. 10-15 óra között)), de annak a bejárata nem innen belülről, hanem a Győri út felől, a mélygarázs bejáratánál van.
Csak munkaidőben van nyitva H-P. 8-16 óra között, nyilván igazodva az irodai dolgozók munkaidejéhez.
Drágának nem mondanám, és igénytelennek sem, inkább kicsit unalmas, szokványos. Persze, a mindennapokban ez is jó, de én már inkább a különlegességeket várom ennyi értékelés után.
A Mokarabia eszpresszó is ilyen középszerű volt, de 350 Ft-ot megért.
Lehet kapni Algida jégkrémet, gyümölcsleveket és kínai ízesített teákat palackozva, sütik terén almás pitét, baklavát - nem helyben készülnek, mindenféle édességet, smoothie-t, forró csokit, szendvicset, melegszendvicset.
A kiszolgálás barátságos, tegeződős.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló