Tegnapi ebédem után az Aréna Plázában, gondoltam, beülök valahová kávézni, annyi minden van itt, közben meg felfedezek, nézelődöm. Ez egy jó választás volt. A Coffee Cup a lenti szinten van, az étkezőktől távol eső sarokban. Beálltam hát a helybe a pulthoz, mi itt a szokás, én kérek, elhozom, azonnal fizetek vagy később, felszolgálnak vagy mi legyen.
. . Üljek nyugodtan le. Mindenki barátságos, kedves, köszönnek, válaszolnak. Almás süteményt kértem, almaitallal (csak gyári kisüveges cuccok vannak), meg hát a kávét. Nagyon hamar, szépen kiszolgáltak. Nem is volna ezzel az egésszel semmi baj, ha nem itt lenne, ebben a vacak közegben, persze, meg miért, hát hol legyen? Finom volt a sütemény. Az almalé semmi különös, a kávé megint csak jólesett. Árak pedig: almás pite (miért pite? ) 1390 forint, Cappy alma 740, presszókávé 690. . .
Budapesti kirándulás során elsétáltunk a közeli Aréna plazába. Kávézó- nagyon gyors kiszolgálás.... Rendelés- - eszpresszó kávé és egy nagyon finom fagyival kávé, jégdarabokkal hőségben .. Udvarias kiszolgálás- A kávézó tele, igy a népszerűségét is lehet lemérni.. Ajánlom felfrissülésnek..