A Generali Biztosító épületének földszintjén kialakított kávézó és bisztró egyrészt alternatívát nyújt a biztosítónál dolgozóknak a nem túl népszerű menza helyett, belülről van átjárójuk, ugyanakkor az utca embere is nyugodtan betérhet.
A reggeli órákban elég sűrű a forgalom, ilyenkor hosszabb-rövidebb várakozásra, sorban állásra is fel kell készülni, hasonlóképpen ebédidőben is, viszont 16 óra után már elég csendes a légkör. Többféle, helyben készült szendvics kapható, elfogadható árfekvésben, pl. a teljes kiőrlésű-magos kocka szalámival, zöldséggel 450 Ft, a bagel sonkával vagy szalámival 720 Ft, de van bagett is, fél vagy egész méretben (590-650 Ft). Prémium kategóriás Revolution filteres teákat főznek (590 Ft). A kávéval egy kicsit kellett kísérletezni, mert a jeges kávé elsőre nem jött össze úgy, ahogyan elképzeltük. A cappuccino 650 Ft volt. Barátságos, vendégszerető kiszolgálás. Tiszta, világos, levegős elrendezés, az asztalok nincsenek egymásra tolva.