2024. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. november 22.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Roy Kávézó egy bevásárlóközpontos lánc, a Westendben többször ittam náluk kávét, most itt az Alleeban is leteszteltem őket. A kávét a pultnál kell rendelni és fizetni, nincs asztalszerviz. Az 1. emeleten a lift mellé települt kioszk mellett több asztal is található, kényelmes ülőhelyet biztosítva kizárólag a kávézó vendégei számára.
Nyári időszakban árusítanak fagylaltot is emlékeim szerint, most a hűtőpultban a Roy Bowl ajánlást láttam, granola-joghurt tálakat kínálnak gyümölcsökkel, magvakkal. Ezen kívül még néhány süteményt lehet náluk kapni, amelyekben külső megjelenés alapján az egykor Angelo Cukrászda néven ismert sütikre ismertem rá. Példaképpen répatorta, epres sajttorta, sós karamellás sajttorta, málnás csokitorta, szilvás-morzsás pite. Süti szeletárak: 1490 Ft. Most már ez a cukrászda szinte eltűnt a piacról, pedig korábban több egységük is működött Budapesten, talán még a MOM Parkban maradt meg egyetlen egységük.
A kávé egyáltalán nem hozott lázba, az eszpresszó kifejezetten kicsi adag, másutt ez már ristretto mennyiség, és ízre is középszerűnek találtam. Az eszpresszó 750 Ft-ba került, kötelező szevizdíj nincs. A csésze és az alj viszont csinos kis fekete.
Az asztalokat a távozó vendégek után nem takarítják le, még akkor sem, ha új vendégek érkeznek. Én erre az össz-élményre most 3 pontnál többet nem tudok adni, de hátha másnak jobban tetszik, ajánlottnak hagyom.
Az Allee-ban egyébként van több jó kávézó is, nálam a Roy nem rúgott labdába. Érdekes, hogy a Westendben szintén Roy - több tesztelés alapján határozottan jobb volt a benyomásom.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Coffee Roy - Allee további értékelései
2024.02.27egyedül
A manó tudja már követni a sok étteremváltozás vagy névváltozást, mióta az Allee van, szerintem már vagy 50 vendéglátóipari egység van/volt/lesz benne és a környékén, hát most éppen ez az aktuális, ezen a szent helyen éppen Coffee Roy van az emelet végén, régebben azt hiszem, ez Coffee Cup volt....
Hotel Karos Spa Zalakaros
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló