Az utazókra specializálódott gyors-kávézó a Nyugati Pályaudvar főbejáratánál, a peronok előtt, hosszú nyitva tartási idővel. A kávét kizárólag papírpohárban adják, kanál sincs. Különlegesnek és minőséginek mondják magukat, de én nem voltam tőle - mármint a kávétól - elájulva.
A kávé karcos volt, nem selymes, a tejszínhab bolti spray, ami ráadásul feláras (+100 Ft). Így a teljesen átlagos, hétköznapi cappuccino 550 Ft-ba került, ami ráadásul ihatatlanul tűzforró is volt. A kis ablaknál kell rendelni és fizetni, aztán viheted és ihatod a kávét. A stand előtt lévő kerek bárasztalnál sikerült helyet szorítani és lepihentetni a kávét, amíg meghűlt valamelyest. Nem egy kávézási élmény, ez tény. Kávén kívül előrecsomagolt szendvicseket és péksütiket lehet kapni, véleményem szerint túlárazva, a szomszédos Fornettihez képest mindenképp. Példaképpen, egy sajtos pogácsa 250 Ft-ba került. Az ALDI-ban ugyanilyen fele ennyibe kerül.