Békebeli, Monarchia korabeli hangulatot árasztó kis kávézó a Hunyadi téri piac egyik szegletében. Egyszemélyes vállalkozás keretében üzemelteti egy barátságos, szívélyes társaságot nyújtó hölgy. A rendelés és fizetés a pultnál történik, majd akár a kis kioszk oldalában, akár előtte a pultokon lehet talponállózva kávézgatni, elvégre a piacon vagyunk, ez nem egy belülős-beülős hely.
Ha jól emlékszem, a legolcsóbb kávé 220 Ft-ba kerül, ami talán mindenkinek vállalható, elfogadható ár, aki ezen a piacon megfordul. Én egy eszpresszó kértem tejszínhabbal, ez se sok, 290 Ft-ot fizettem érte. A kávén kívül lehet még itt inni forró csokit (340-400 Ft), teát (240 Ft), üdítőt, ásványvizet. Koffeinmentes kávét is kínálnak. Időszakosan most lehet sütőtökös, mandulás és karamellás lattét is inni (420 Ft). Nyáron kapható jeges kávé vanília fagylalttal. Nagyon hangulatos kis hely, jó szívvel ajánlom! Nem utolsó sorban olcsó is.