Matcha, a szuper-egészséges

CoffeeHut Budapest BudapestCoffeeHut Budapest Budapest a térképen

Kiváló 2022. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. július 1.
A közeli Aldiba mentem bevásárolni a reggeli órákban, számomra még szinte el sem kezdődött a nap. Szabadságon voltam, egy egész listányi feladatom, elintézni valóm volt aznapra, így megörültem, amikor megláttam ezt a modern, szimpatikus kávézót a Kleopátra-ház egyik sarki földszinti üzlethelyiségében, ráadásul már nyitva is volt, talán reggel 8 órától vagy 8.30-tól. Azt pontosan nem tudom, hogy mikor nyitottak meg, minden esetre egy kedves, jó fellépésű fiatalember vitte a helyet úgy egyszemélyben, "mindenesként", barista, szendvicssütő, pincér, mosogató.
Egy kitűnő Cortado-t ittam (590 Ft), valamint egy kis desszertként egy zöld teás matcha kockát. (220 Ft), ha jól értettem, ez valami szuper egészséges, vegán, mindenmentes kényeztetés a kis testünknek. Jól indult a nap.
Nagyon tiszta, napfényes, igazán klassz hely.
Enni lehet hideg- és meleg/grill szendvicset, granolát gyümölcsökkel és joghurttal, tortillát, 1-2 féle házias sütit.
A névválasztást viszont egyáltalán nem találom szerencsésnek. Nem egyedi, nem cseng jól, nem "fülbemászó".
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
CoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - EgyébCoffeeHut Budapest Budapest - Egyéb
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Mjus Resort & Thermal Park Körmend - Legjobb MJUS ár félpanzióval