Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bagel

Coffeeshop Company - Shopmark BudapestCoffeeshop Company - Shopmark Budapest a térképen

2017. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Munkaügyben jártam az Europark Bevásárlóközpontban. Bár az itteni kávézók közül a Cafe Frei tetszett legjobban, ezúttal a folyosó másik végén lévő Coffeeshop Company-ba tértünk be kollégáimmal. Földszint, az INTERSPAR-ral szemben, a mozgólépcsők alatt. Reggel 8-tól nyitnak. Az árak és a választék megegyezik a többi CCC-vel. Ettem egy szalámis bagelt (790 Ft) és ittam egy karamellás macchiato-t (790 Ft). Elég húzós árak vannak, pláne itt, külvárosi, kispesti viszonylatban. Ettől függetlenül több asztalnál is voltak fogyasztó vendégek, pedig még igazán ki sem nyitottak a pláza üzletei (9 óra előtt jártunk). A ház dolgozóinak 10% kedvezményt adnak. Így is majdnem 1500 Ft-ot fizettem. Reggelinek elég húzós. A kiszolgálás kedves volt, de az is igaz, hogy a velem lévő itteni dolgozókat ismerték és visszatérő ismerősként üdvözölték a kávézó pultosai.
Az ülőhelyek kényelmesek, de nem tudok attól elvonatkoztatni, hogy teljesen nyitott térben, a pláza folyosó közepén kellett ülni, egyáltalán nem szeparált, le sincs kerítve és nem fedett a teteje sem (a mozgólépcsőn utazók lenézve pont a tányérunkba, poharunkba látnak bele).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (4)
Coffeeshop Company - Shopmark Budapest - BelsőCoffeeshop Company - Shopmark Budapest - BelsőCoffeeshop Company - Shopmark Budapest - BelsőCoffeeshop Company - Shopmark Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
90.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg
107.640 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Két ünnep között
Hotel Írottkő K?szeg
60.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval