A Coffice 3 magyar fiatalember álmának realizálódása. Egy fiatalos, modern, kiváló infrastruktúrával felszerelt 2 szintes kávézó, amely egyben közösségi tér, megbeszélések, találkozók, projektek megtartásához. Ehhez többféle méretű, elszeparálható boxos helyiséget alakítottak ki.
A kávéfélék és az egyéb italok is kiválóak, legtöbbjük 2 féle méretben kapható, árban nem a legolcsóbbak. A Signature kávékülönlegességek közül a kókuszos-csokis Bounty Lattét választottam (750/950 Ft). Egy eszpresszó 550 Ft, a cappuccino 650 Ft. A teákat kancsóban szervírozzák, egységesen 690 Ft, elég különlegesek, pl. argentin maté tea, focus - ginzenggel és gingko bilobával - és relax teakeverék is van. 100% frissen préselt gyümölcs- és zöldségleveket is ihatunk (3 dl 550 Ft), vagy akár szörpöt. Az ételkínálat szerény, csupán 3 féle toast kapható 2 féle méretben 390/590 Ft-ért. Kreatívan kellemes, inspiráló légkörű hely a Coffice.