ComiX Coffee Budapest

3,5Ételek / Italok
2,5Kiszolgálás
3,5Hangulat
3Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Elixír Mórahalom - Szilveszter
Hotel Elixír Mórahalom
Átrium Hotel Harkány - Kikapcsolódás Harkányban
Átrium Hotel Harkány
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Karácsony
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló

ComiX Coffee Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2661 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29190 feltöltött kép
Átlagos 2016. december 2.egyedül járt itt
A Comix café tipikus amerikai hely, nem mondhatnám, hogy a zsánerem. De mindent ki kell egyszer próbálni egyszer. Turmixokat, frappét, forró csokit, kávét meg némi desszertet kínálnak. Mivel aznap ittam már kávét, nem kockáztattam meg még egyet, inkább egy tiramisut kértem, ami jó volt. Csomagolva adták, lecelluxozva, kibontatlanul.
ComiX Coffee Budapest - BelsőComiX Coffee Budapest - BelsőComiX Coffee Budapest - BelsőComiX Coffee Budapest - Étlap/itallapComiX Coffee Budapest - Étlap/itallapComiX Coffee Budapest - Étel/italComiX Coffee Budapest - Étel/italComiX Coffee Budapest - Külső kép
Még több kép (5 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100362 feltöltött kép
Átlagos 2016. április 11.egyedül járt itt
A Kálvin tér közelében található kávézó elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, ezen belül is a képregény-rajongókat, élen a Star Wars imádókkal, de Batman, Superman és további szuperhősök figurái is megjelennek. Nekem alapvetően bejön ez a koncepció és dizájn, bár még lehetne rajta csiszolni, szinesíteni, a dekorációt további elemekkel bővíteni.
ComiX Coffee Budapest - Külső képComiX Coffee Budapest - Étel/italComiX Coffee Budapest - BelsőComiX Coffee Budapest - Étlap/itallapComiX Coffee Budapest - Étlap/itallapComiX Coffee Budapest - BelsőComiX Coffee Budapest - BelsőComiX Coffee Budapest - Étel/italComiX Coffee Budapest - Belső
Még több kép (6 db) >>