Kiváló
2025. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. március 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
Húsz csappal dolgoznak, ezek harmadán saját sör folyik, a többin pedig a legjobb főzdék nedűi. Hétféle természethű, beavatkozásmentes (nem feltétlenül natúr) bort tartanak, tudatosan összeválogatva kiemelkedő, a nagyközönség által nem feltétlenül ismert pincéktől, mint a móri Brigád, a nadapi Szentesi vagy a tokaji Breitenbach. Vannak saját főzésű pálinkáik, emellett kiemelkedő a whisky- és rumválaszték. Készítenek színvonalas koktélokat is.
Kreatív, izgalmas nemzetközi konyhát visznek, értelemszerűen sörkorcsolyákra hangolva. Kínálnak többek között csirkés lepényt, tépett kacsás szendvicset, fish and chipset céklás korianderes coleslaw-val, Constellation Hellesben sült ropogós malaccsülköt, kelbimbóval, káposzta-velouté-val és gnocchival, Angus steaket sült burgonya terrine-nel, grillezett gombákkal, erdei gombahabbal. Szombaton és vasárnap 12 és 15 óra között a brunch étlapról is választhatunk például Croque Monsieur-t, fiákergulyást, shakshukát, rántott csirkés gofrit vagy sült kolbászt.
A séf mindeddig az Onyx-ot, a Vestát és a Remmas bisztrót megjárt Császár András volt, aki, mint megtudtam, most készül távozni, a következő konyhafőnök a Mandragórából érkezik, így az ételek magas színvonala továbbra is szavatolt.
A kiszolgálás kifogástalan: kommunikatív, felkészült, érdeklődő, figyelmes, udvarias, segítőkész.
A kimchi-ropogós izgalmas ötlet, a koreai konyha jellegzetes tejsavas erjesztésű savanyúságából kinek jut eszébe fasírtszerűséget készíteni? Nos, Császár Andrásnak igen. A megvalósítás és a mellé adott mártás harisszás majonéz is remek.
Hasonlóan jól sikerült a latinamerikai eredetű, a séf által némileg átértelmezett chicharron, a kimchis sajtkrémmel, pirított szezámmaggal és jól dresszingelt levélegyveleggel tálalt ropogós császárhús is.
A koji-érlelt Angusból készült, értelemszerűen vagdosott és nem darált tatár a következő meglepetés, ízre, állagra egyaránt remek, tetején preparált krémes tojássárgája, mellette feketefokhagymás vaj. A pirítós csúcsminőségű kovászos kenyérből készült.
Ez maga volt a sörgasztronómiai katarzis.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Fényképek (20)
Még több kép (10 db)
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti
115.740 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok
44.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
142.736 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval