2015. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. július 26.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez egy olyan hely, ahová valószínűleg soha be nem tettem volna a lábam, ha hirtelen felindulásból, pusztán küldő szimpátia alapján akartam volna betérni valahová enni egy jót. A Bónuszbrigádnál volt egy számomra megnyerő ajánlatuk, s ennek beváltására mentem el a Contrastba. Előzetesen természetesen megnéztem a honlapjukat is, az ott lévő fotók és bemutatkozó szöveg alapján is egészen másnak képzeltem el, nagyobbnak, látványosabbnak, mozgalmasabbnak...
Ehhez képest a Wesselényi utca és a Körút találkozásánál egy ronda épület pinceszintjén a szuterénben vannak, elég szűk, sötét helyen. Nem tudom, hogy hol szokták tartani azokat a hatalmas bulikat, amiket a honlapon emlegettek, én ennek nyomait sem véltem felfedezni.
Rajtam kívül egy asztalnál ültek barátnők, bár amikor telefonon érdeklődtem, előre mondták, hogy 7 óra után semmiképpen ne menjek, mert már teltház lesz.
Amit ettem: a leírás szerint "34 cm-es Armadillo, azaz töltött pizza többféle mártogatós szószokkal 5 dl limonádéval." 1640 Ft helyett 990 Ft-ért. Az 5 féle töltelékből a sonka-kukoricát választottam. 20 percet kellett várni az elkészültére, így a rendelés leadása után elmentem még a környéken szétnézni, és utána tértem vissza. Amit kaptam: 2 kis tálkában sima ketchup és pizza szósz (egyéb választási lehetőség nem volt). A pizza még így összehajtva is nagyon vékony volt, minimális töltelékkel, túlsütve és emiatt kiszáradva, fűszerezés és ízesítés semmi; a limonádé teljesen sima, negyed citromok beledobva, becukrozva.
Tudom, az ilyen bónuszok mindig lutrik, de éppen ezért szoktam előzetesen tájékozódni, még véletlenül sem mindent berendelni, mert hű, de jó, egy újabb akció, és eddig nem is csalódtam, mert azt kaptam, amire számítottam, de ez esetben abszolút nem jött be sem a hely, sem az étel. Sajnálom, nem tudom ajánlani.
A mosdó is elég lepukkant volt.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Contrast további értékelései
2015.09.07barátokkal
Kétszer jártam már ezen a helyen és mindkét alkalommal nagyon jól éreztem magamat. Már az első alkalommal szimpatikus volt, hogy nagyon kedvesek és közvetlenek a felszolgálók. Első alkalommal ettem is náluk, amivel tökéletesen meg voltam elégedve, kedvező ár és minőségi étel. Limonádét is ittam,...
Hunguest Hotel Helios Hévíz
103.020 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással