Hipszter fagyizó a turistákkal teli Haris közben, a sétálós Váci utca egyik kis mellékutcájában. A szintén sétáló utca nagy részét a szomszédos rissz-rossz vendéglők kitelepült teraszai foglalják el. Az asztalok, székek és becsalizott külföldi turisták között sasszézva láttam meg ezt a számomra újdonságként ható fagyizót.
Hangosan dübörög bentről a tuc-tuc zene, a fagyispult mögött dekoratív fiatal lányok és fiúk várják a vevőket. A fagyizónak is van kiülős terasza napernyőkkel, műanyag székekkel. Az ízválaszték széles, 2 pultban biztos, hogy több mint 30 féle íz volt, bár nem számoltam végig. Cukormentes fagyijuk is van, ottjártamkor mangó. Hiába a nagy felhajtás, sajnos a fagyijuk nem jó. Állagra felfújt, állományjavítós, habosított, bár annyira nem tűnt ramatynak, mint az albán fagyi. Átlagos gombócméter, olcsó sablontölcsér. A pisztáciában legalább volt pár igazi pisztácia mag darabka. Összességében nem ajánlom. A közelben, innen pár perc gyaloglásra van olyan fagyizó, ami tényleg minőségi.