Új nyitású - legalábbis számomra - kis kávézó a Dob utcában. Mivel nem volt ismerős a márka meg úgy egyébként a kávézóról sem hallottam, olvastam sehol próbáltam utánakeresni. Egy közösségi kávétermelő Kft-ről van szó, bár hogy ez pontosan mit is jelent, sajnos nem tudom.
Sok infót a világhálón sem leltem, de megosztom, amit találtam: a nyitás éve: 2017, La Marzocco Strada kávéfőző géppel dolgoznak, a kávét helyben pörkölik (Mombacho coffee). Valóban, ott van benn a pörkölő is, bárki láthatja, aki arra jár és benéz, monumentális, de ugyanakkor csinos kis masina. Egy eszpresszó 400 Ft, átlagos ár, világos pörkölés. Lehet elvitelre kérni a kávét, de én jobban szeretem helyben kortyolni, bár itt ez amolyan talponállósan működik csak, mert nincsenek benn ülőhelyek, a kis alapterület nem teszi lehetővé. De így is kellemes volt. Különlegességek között van 2 féle filter kávé: Kalita (800 Ft) és Panama Geisha (1500 Ft! ! ), Cascara tea, chai latte, forró csoki Costa Ricából (700 Ft).