Öt perc a folyosón

Corridor Café - Arena Mall BudapestCorridor Café - Arena Mall Budapest a térképen

2022. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 26.
Korrekt, szimpatikus kávézó a Kerepesi úti Arena Mall Pláza emeletén. A mozgólépcsőről láttam meg, a nevéhez híven a folyosón kialakított kávézót, ahová a bevásárlást követően én is megálltam egy kávéra. Illy kávét főznek, ami mainstream-nek mondható, de én szeretem. Feltéve hogy jól készítik el, ami itt sikerült is. Az eszpresszó tejjel 630 Ft-ba került, amit az átlagosnál egy kicsit drágább árfekvésnek érzek, hiszen összehasonlításképpen ennyiért már újhullámos presszókávét is lehet kapni Budapesten. Többféle ízesített kávét kérhetünk, az eszpresszó mellett az ilyen a latték a legnépszerűbbek.
A nyugodt körülményeket segíti elő, hogy az ülőhelyek körbe vannak kerítve, bőrpalagok és kényelmes kárpitozott székes asztalok is vannak. Aki siet, az felhörpintheti a feketét a pult melletti bárszékeken is.
Nem sokféle, de jó kinézetű süteményeket is kínálnak, 1000 Ft környéki darabáron. Svéd mandulatorta, túrós krémes, gyümölcsös túrótorta, mandulás málnatorta is szerepelt köztük. Az Angelo Cukrászdának vannak hasonló vágású desszertjei (MOM Park), talán valóban tőlük szállítanak be.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Corridor Café - Arena Mall Budapest - EgyébCorridor Café - Arena Mall Budapest - EgyébCorridor Café - Arena Mall Budapest - EgyébCorridor Café - Arena Mall Budapest - EgyébCorridor Café - Arena Mall Budapest - EgyébCorridor Café - Arena Mall Budapest - EgyébCorridor Café - Arena Mall Budapest - EgyébCorridor Café - Arena Mall Budapest - EgyébCorridor Café - Arena Mall Budapest - Egyéb
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter
Prémium Hotel Panoráma Siófok