(Most néztem vissza a korábbi értékeléseket, és az ittjartam. hu-n is volt egy olyan "sikeres" értékelő, aki szépen összekeverte a szezont a fazonnal és a Coffee Cat oldalán panaszkodott, hogy nem oda ültették őket, ahol a cicák voltak. Hát az biztos nagyon rossz lehetett nekik, kár, hogy a hely nevét, címét sem sikerült eltalálniuk, de azért adtak egy 1 pontos értékelést ennek a másik helynek. . . )
Már 2010 óta voltak jelen a budapesti kávézók színes, egyáltalán nemcsak fekete-fehér világában, amikor is jött a hír tavaly augusztus végén, hogy bezárnak a régi helyen. De pár háztömbbel arrébb, szintén az Ó utcában, a Hard Rock Hotel bejáratával szemben nyitották meg az új kávézót decemberben. Az új helyet már CORTO néven nyitották meg, de a régi Coffee Cat-es csapat viszi tovább a régi hagyományok szerint, a tulajdonos Gábor maga szolgálja ki a vendégeket, mondhatni, ő a fő barista, bár van segítsége. A kis fekete szerencsehozó plüss cica is megvan, ld. fotó. Ittunk két kitűnő kávét, egy cortadot és egy eszpresszót, 800, ill. 680 Ft-ért. Alt Wien kávét főznek, világos és sötét pörkölésű, ottjártunkkor Kolumbiából, illetve Kenyából. Jóféle házi süteményeket is lehet a kávé mellé enni, almás pite (990 Ft), banánkenyér, diós szelet (890 Ft) - ez csúcsfinom! , meggyes linzer (1200 Ft), amelyek szerintem figyelemre méltóak. Kevéssé volt izgalmas számomra a brownie, muffin, diós pozsonyi kifli. Bagel szendvicsek is voltak többféle töltelékkel (1250-1700 Ft).