2024. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. június 19.Ajánlom a helyet másoknak is!
Úgy szerveztük a napunkat, hogy két kiállítóhelyi program között legyen időnk egy kis pihenésre, könnyű ebédre. Előzetesen átkutattam a neten a Corvin tér környékének éttermi kínálatát, de nem találtam nekünk való helyet. Két véglet mutatkozott, a procc túlárazottak és a lepusztult magyaroschak.
Majd mivel az első tárlat, amiért a fővárosba jöttünk, a Budai Vigadóban, a Hagyományok Házában volt, a legkézenfekvőbb ebédelési lehetőséget választottuk, az épület előtti Corvin Cafe és Bistro-t. Eddig nem néztük meg közelebbről, ezért valami gyenge büfének gondoltuk. Nos, szerencsénkre nem az! Abszolút a mi mostani igényünk szerinti könnyű bisztró ételeket kínálnak, megfelelő minőségben. Ezek közül választottunk egy csirkés és egy marhahúsos wrapot. A sör csapolva jó hideg, az üveges sajnos nem annyira, de megoldottuk, összekevertük a kettőt. Mindeközben a napvitorlák a tűző naptól is megóvtak bennünket.
A foci EB mérkőzéseit, úgy láttuk a készülődésből, kivetítőn nézhetik a vendégek. De mi ezt már nem vártuk meg, elégedetten indultunk a következő tárlatnézésre.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Corvin Kávézó további értékelései
2016.12.28egyedül
A Fő utca melletti Corvin téren található romantikus hangulatú kávézó. Maga a tér is nagyon szépen lett kialakítva, szép a fekvése és a környező épületek harmonikus egészet alkotnak. A kávézó mint egy kis sziget emelkedik a tér jobb oldalsó részén, a felette lévő utcára kőlépcsőn lehet...
2016.01.16a párjával
A Corvin kávézó a Hagyományok háza tőszomszédságában, a Corvin téren helyezkedik el. Nem sokat variáltak az elnevezésével. Azért tértünk be, mert vagy hallottuk, vagy olvastuk, hogy vannak kézműves söreik is. A Fóti kézműves serfőzde valamint a Fótiak sörmesterét, Gyenge Zsoltot...
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval