Elég sok ülőhelyük van, a nagyobb csapatok részére nagy közös asztal, de van pár 2-3 személyes asztalka is a falnál, valamint párnázott relax helyek a másik falnál. Hagyományos olasz pörkölésű Miscela D'oro kávét főznek, bevallom, számomra ez a márka nem volt ismerős, de most már képbe hoztak, hogy egy Messina városbéli családi vállalkozáshoz köthető, az Urbano család már több mint 70 éve foglalkozik kézműves kávépörköléssel. A kávétól nem estem éppen hasra, erős, de kissé karcos, nincs benne lágyság, finomság. Egy eszpresszó 360 Ft, ami a környéken elég jó árnak számít, a cappuccino 480 Ft. Árulnak péksütiket véleményem szerint túlárazva (túrós táska 350 Ft, croissant, óriáspogácsa, csokis fánk), mondom ezt már csak annak alapján is, hogy felismertem, honnan származnak ezek a péksütik - a környékbeli pékségből - és pontosan tudom, hogy ott mennyibe kerülnek, mivel mi is szoktunk ott vásárolni. A frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevek viszont minden szempontból jó választásnak tűntek, 3 féle mix volt ottjártamkor, 520 Ft, kb. 4 dl. Szintén érdemes a szendvicseket kipróbálni, gazdag a töltelék, helyben készítik. A kiszolgálás laza, de udvarias. Összességében pozitív, ajánlom. Tea standard filteres Pickwick, többféle ízben. Vannak még csokiszeletek, nápolyi, Marlenka, rágcsák.