Az Árkád bejáratánál osztogattak szórólapot, amellyel 1+1 Latte akciót lehet igénybe venni, azaz egy áráért kettőt adnak. Nem tudtam, hogy mi lehet az oka az akciónak, de aztán kiderült, hogy az Árkádban most újonnan nyitottak július végén, és ez már a 23. kávézójuk Magyarországon.
Most két időszakos ajánlatuk van, a vajkaramellás Butterscotch és a pisztáciás, mindegyiket lehet hidegen és melegen is kérni. Most a nyári forróságban a jeges kávék sokkal népszerűbbek, érthető módon. Árak egységesek minden Costában, 3 méretben vannak a kávék, a Latték mind ezres felett kezdődnek, de ezek az extrább ízesítettek 1290-től. Szerintem kb. a fele lenne azért a reális ár, ami most a szórólappal elérhető volt. A baristák kedvesek, mosolygósak.
Mivel rég jártam Costa Coffee-ban (sajnos a közelünkben nem volt eddig), nagyon megörültem, hogy az Árkádban is nyílt egy. A nyári melegre való tekintettel hideg italt fogyasztottam, ami a Kit Kat csokiról kapta a nevét. Nagyon jó ízű, krémes volt, apró kekszdarabkákkal. 3 dl 1290 Ft- ba került (ez a legkisebb adag), ami szerintem egy kicsit drága, de tény, hogy nagyon finom.
Sajnos már nem lehet igénybe venni a Kapcsolatkártya kedvezményt, amire régebben még volt lehetőség. Egy hölgy volt a pultban, aki nagyon udvarias, kedves volt, és segített a választásban az általam elmondott kívánságok alapján. Ülőhely van bőven, mint ahogy választék is, és nem csak a hagyományos, sablonos ízekben. Láttam a kiírásban többek között pisztáciás italt is, és nagyon sokféle gyümölcsös összeállítást. Nagyon szép, ízléses berendezés, tökéletes tisztaság. Biztos, hogy máskor is betérek ide, érdemes kipróbálni.