Munkahelyem közelében a korábbi "kis Meki" helyén nyitott meg a Costa legújabb kávézója, a Deák téri metrókijáratnál. Tágas, galériás, dizájnelemekben és dekorációban a Costa-hálózat többi tagjához hasonlatos. Már többször jártunk itt, mivel finom a kávé, kellemes a beltér, mindig van ülőhely, a kiszolgálás elég gyors és udvarias.
A pultban amerikai típusú sütemények és szendvicsek, meglehetősen borsos áron (kb. 1000 Ft-tól felfelé). A szendvicseket kérésre grillezik. Legutóbb egy sonkás-cheddar sajtos ciabbatta szendvicset ettem grillezve (990 Ft). Kiadós, laktató volt, egy laza ebédnek simán elment. A legolcsóbb kávé, az eszpresszó solo, 630 Ft. Az izgalmasabb ízesített latték mind 1000 Ft felett indulnak, a kávék 3 méretben kaphatóak. Eddig minden alkalommal papír pohárban, elvitelre kaptuk a kávékat, de helyben "rendes" porcelán csészét is lehet kérni elvileg. Tiszta, kulturált hely. A mogyorós latte határozottan ízlett. A kávék tetejére lehet kérni fahéjat, kakaóport vagy mindkettőt. De ahogy írtam, sajnos az árfekvése miatt inkább a külföldi turistákat célozzák.