Ez az a Costa kávézó, ahol már alapból angolul köszönnek a betérő vendégeknek. Még akik járnak is magyarok a Costába, azok is inkább a plázás egységeikbe látogatnak el, nem a Gozsdu mellett lévőbe. A kinti teraszuk még télen is működik, hiszen ez funkcionál egyúttal kijelölt dohányos zónaként is.
Meglepő, hogy mennyi nyugat-európai és amerikai fiatal dohányzik, főleg a kávézás elképzelhetetlen számukra cigaretta nélkül. Pedig a benti rész meleg, barátságos, hangulatos. A szisztéma itt is ugyanaz, mint a láncnál bárhol másutt: asztaloknál nincs felszolgálás, rendelni és fizetni a pultnál kell. Lehet természetesen kártyával is. Főleg nagy - amerikai - méretű kávékban "utaznak", minőségi alapanyagból, frissen főzve, sokféle ízesítéssel. Szendvicsek, sütemények - szintén amerikai típusúak: brownie, amerikai palacsinta juharsziruppal, sajttorta, répatorta, ez a fő csapásirány. A sütik nagyon drágák, 890 Ft-ba kerülnek a jobb tortaszeletek, de mindig frissek, bár kicsit egyen-ízük van szerintem.