Már belépve érzi, hiszen éreztetik az emberrel, hogy itt különleges élményben, és ezzel egyidejűleg különösen figyelmes kiszolgálásban lesz részünk. Az Étteremhétre meghirdetett menüben 2 féle előétel(padlizsánleves, pácolt lazacpisztráng), 2 féle főétel (tengeri durbincs, sertés hasaalja) és 2 féle desszert (maracujás pavlova, áfonyatorta) közül lehetett választani, így akik ketten voltak, többen is azt az okos megoldást választották/-tuk, hogy mindenből kértünk 1-1-et, bár az adagok egyáltalán nem kétszemélyesek. Az előétel előtt érkezett 4 féle ízesítésű rákszirom citromos-fűszeres mártogatóssal, valamint frissen sült zsemlecipók 2 féle vajjal (sós ill. karamellizált). Már ezek is előrevetítették, hogy itt egy csodálatos gasztroélményben lesz részünk. Minden étel tökéletes, az 5 pontos listán csillagos 6 pontos, a tálalás különleges, mutatós, igazi kompozíció, s az ízek harmóniája is lenyűgöző. Volt egy pár feszélyező dolog, ami ha nem lett volna, akkor az ott töltött időt még tökéletesebbnek érezzük, így viszont összességében az volt a benyomásunk, hogy az ételek hibátlanok, de mégsem marad csupa pozitív emlék a látogatásunk. Az italokat nem teszik az asztalra, hanem egy külön e célra kialakított, elkülönített hűtőben tárolják, és minden vendég mögött gyakorlatilag ugrásra készen áll egy-egy "pohárnok", aki tölt a poharakba, ha azt látja, kiürültek (ezt én túlzásnak érzem, akármilyen előkelő és elegáns megoldás). A másik az volt, hogy a 2 "műsoron kívüli" előételből alig tudtunk csipegetni, mert az ételek nagyon gyorsan érkeztek egymás után, a 2 fogások között szinte nem volt "üresjárat", már jött is a főétel, majd a desszert, mi meg nem voltunk sajnos résen, és a csodás rákszirmot, a finom kenyérkéket a mennyei karamellás vajjal együtt huss, már el is szállították. A desszertek ízvilága is különleges, pazarul eltalált volt. Summa summarum, kicsit lazábban talán minden még tökéletesebb lenne, persze az ebéddel nem akar senki 2-3 órákat eltölteni munkaidőben, de azért ez egy kicsit a másik véglet lett, véleményem szerint nem szükséges ennyire siettetni, túlpörgetni a dolgokat. A desszerteknél még nem volt vége a történetnek, érkezett 3 db utó-desszert petit four sütike-falatka, amelyek napsárga színükben harmonizáltak egymással (macaron, pehelycukor/marshmallow, robbanó cukros zselés háromszög). Összességében a konyhában semmi hibát nem találtunk, bár nem is kerestünk, le a kalappal a séf és munkatársai előtt. Lenyűgöző!