Aki ezt nem teszi, az is jó eséllyel le tud ülni a földszinten középen kalakított hosszú közös asztalnál. Az egyik falat színes kis üzenetek tömege díszíti a korábbi elégedett vendégektől, a világ minden tájáról. Az árazás is a külföldiek pénztárcájához szabott, magyar szemmel kissé drágának találtam. Kötelező szervizdíj mértéke: 12,5%. Van galériaszint is, valamint egy kis terasz. A mosdó a pincében található, dizájnos, szépen kialakított, tiszta. A népes létszámú stáb fiatalos, mosolygós, barátságos, összeszokott csapatot alkotnak. Folyamatos a pörgés, életteli, kicsit zajos a hely, de nekem tetszett. A névválasztással nem vagyok kibékülve, de valószínűleg a külföldieknek praktikus, hogy ki tudják ejteni, rövid, könnyen megjegyezhető. Délután 15 óráig tartanak nyitva szombaton, egészen zárásig lehet reggelizni, ez jó hír a késen kelőknek. Az egy oldalas étlapon legnagyobb számban tojásételek szerepelnek, a 2590 Ft-os klasszikus rántottától a 3990 Ft-os magyaros rántottáig. Komplett és kiadós fogás a 4490 Ft-os angol reggeli. Vannak egészséges, könnyed ételek is, granola, chia puding, az édesszájúaknak amerikai palacsinta Nutellával vagy juharsziruppal. Bagett és croissant alapú szendvicsek többféle töltelékkel, sonkás, lazacos, avokádós és tofus (1890/2390 Ft). Többféle mentes és vegán sütit láttam a hűtőpultban (1490 Ft), a muffin 890 Ft-ért szintén nem olcsó, de jól nézett ki. Nagyon finom kávé, a latte szervizdíjjal együtt több mint 1200 Ft-ba került.