Bakancslista sörbérlettel jártunk végig több budapesti kézműves sörözőt, köztük a IX. kerületi Tompa utcai Crafty Bárt is. Ottjártunkkor csak 4 féle csapolt sörük volt, ezeket kóstoltuk meg. A Fehér Nyúl Brewery söreit tartják, Bright Lies IPA, Calm Storm Baltic Porter, Crafty Lager - Vienna Lager, Sour Shower.
Nekem ez utóbbi tetszett legjobban, ami egy savanyú gyümölcsös - meggyes - ale. Árban a Lager volt a legolcsóbb, annak korsója 1350 Ft, a meggyes Ale 1650 Ft volt. Nem mondanám olcsónak, de a sörbérlettel lényegesen kedvezőbben jöttünk ki. Igaz, sok helyen csak a legolcsóbb sört engedték ezzel beváltani és kóstolni, itt ebben rugalmasabbak voltak. A hely újszerű, modern, fiatalos, skandináv hangulatú. Többféle rókás dekoráció dobja fel a belteret, a rókákat mi is nagyon szeretjük az állatok közül. A bejárat előtt van egy kis teraszuk is, ami leginkább dohányzóhelyként funkcionált, mivel a kinti üldögéléshez azért elég hideg volt az időjárás. Dobozos kraft sörök terén elég széles volt a kínálat a hűtőben, de mi ezúttal csak a csapoltak között csápoltunk. Külön fotón is megörökítettem, hogy a mosdó nemcsak tiszta és felújított volt, de nagyon jól felszerelt, dezodor, hajlakk, női higiénés dolgok. Ez dicséretes!