A szomszédos Crafty Bárban voltunk egy bakancslistás sörtúra egyik állomásán, amikor kerestük a helyet, a megfelelő házszámot a Tompa utcában, akkor vettük észre, hogy szintén Crafty néven egy kávézót is működtet vélhetően ugyanaz a tulajdonosi kör. Így nem volt kérdéses, hogy ide is benézünk.
A beltér nagyon csinos, skandináv hangulatú, kifejezetten igényes, kényelmes kanapéval, de közben láttuk, hogy kutyabarát is a hely, egyből lett egy új barátunk itt. A fiatal pultos lány egykedvű, nem túl kommunikatív. Ittunk 1-1 kávét, az árat előzetese nem néztük, nem kérdeztünk, így nem kicsit meglepődtünk, hogy 2. 000 Ft-ot fizettünk 2 eszpresszóért. Ez úgy épült fel, hogy egy eszpresszó 750 Ft (ez sem kevés), plusz 1 löttyintés tej - normál, nem növényi, nem laktózmentes - 250 Ft. Pestiesen szólva ez még Pesten sem semmi. Nem kicsit lehúzás. Van egy kis teraszuk is kényelmetlen léc-székekkel. A kávé mindazonáltal finom volt. Lehet borozgatni is, a többiek ezt tették.