A Nyugati téri több szintes Alexandra Könyvesház galériaszintjén működő kávézó. A könyv és a kávé kombinációja szerintem nyerő ötlet még akkor is, ha magában a kávézóban nem lehet a könyvesboltból még meg nem vásárolt könyveket olvasni, viszont ha már kezünkben a könyv, akkor miért ne lehetne ide beülni?
Persze könyvtől függetlenül is betérhetünk ide, úgy láttam, főleg a középkorú és idősebb hölgyek kedvelik a helyet barátnős beszélgetésekre. A prémium kategóriás Fentimans italokat árulják, pl. gyömbérsört, bodzalevet (690 Ft), a kávékon kívül sokféle tea (590/690 Ft), de forró csoki és matcha latte is kapható. Péksütit, kekszet - gluténmentes is van -, sütit ehetünk az italok mellé. A kávé hagyományos olaszos pörkölésű, egy eszpresszó tejjel 550 Ft-ba került. A kiszolgálás és a fizetés a pultnál történik, de utána a rendelést kihozzák az asztalhoz.