A 2018-ban nyitott levesezőről olvastam gasztro-oldalon pozitív értékelést, egy olyasfajta helynek képzeltem el, mint a Bors vagy "A Leves" levesezőket. Izgalmas, kreatív, trendi, újszerű leveseket vártam. Ehhez képest azért jócskán csalódnom kellett.
A táblán szereplő 3 leves közül 1 áthúzva, a másik kettő pedig egyáltalán nem érdeklődést felkeltő, de már beleéltem magam, így kértem egy sült paradicsomlevest kecskesajttal, 590 Ft egy adag. Mindez hétköznap délután 4 órakor történt, talán ide inkább ebédelni járnak a vendégek? A leves tálalása papírpohárban, tűzforrón, még percek múlva is szétégette a nyelvemet, szinte nem is éreztem az ízeket, pedig egy jó kis karakteres, tartalmas leves volt. Műanyag kanalat és szalvétát az önkiszolgáló pultról lehet venni. A személyzet bár jópofa és laza, de teljesen amatőr tizenévesek, akik vendégmentes időszakokban folyamatosan kinn dohányoztak az ajtó előtt a barátaikkal. A berendezés indusztriál-trendi, ha már a levesek nem voltak azok, akkor legalább a dizájn legyen az. A leveseken kívül újhullámos szendvicseket is készítenek.
Van, ami állandó, meg van, ami változik. Például ez a sarok is ilyen, az Újbuda Vásárcsarnok (vagy piac) hátsó sarka. Pár éve ki-be jár itt ilyen tulaj, olyan tulaj, szerencsét próbálni. Most is új volt ez nekem, kiderült, hogy pár hete nyitottak, bementem némi tapasztalatért és kajáért. Nem bántam meg!
Nagyon érdekes a kínálat, gesztenyés vargányalevest még nem ettem, de annyira rendben volt, hogy eljövök még neonzöld levest is enni, meg valami lilát is. A szendvics is nagyon jó volt! Mézes pulykát választottam, és jól döntöttem. Nagyon friss volt, ropogós, jó volt beleharapni, ízletes volt, szóval, mi kel még? A személyzet nagyon kedves, nem kellett várni, pillanatok alatt kész volt minden. Nagyon jó pont, hogy a tartóban a kanalak nyéllel kifelé vannak, tehát nem fogdossa mindenki össze a koszos kezével őket. Szerethető kis hely. Nem arra van, hogy hosszan elidőzz, de beugrani, jót enni, arra kitűnő!