Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szeretnivaló, személyességgel megtöltött, családias bisztró

Crumbie Bistro BudapestCrumbie Bistro Budapest a térképen

Kiváló 2024. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. június 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az idén nyitott Crumbie bisztróra véletlenül akadtam rá, tulajdonképpen a szomszédos, egységbe igyekeztem, de olvasva a két szintes, családias hangulatos bisztró bejáratánál a fekete táblára fehérrel felírt napi ajánlatot, miszerint 2400 forintos menü keretében kaphatunk itt sült kolbászt, kenyeret vagy sült krumplit és egy pohár sört, elhalasztottam a crossaint-sztorit, s betértem.
Budapest sört tartanak csapon, a házigazda, aki, mint megtudtam a későbbiekben, egyszerre séf, üzletvezető és résztulajdonos, csapolta volna műanyagpohárba a kisüzemi főzetet, de szerencsére hamar meg tudtunk egyezni abban, hogy nem lévén üvegből készült söröspoharuk, borospohárban kapom majd a sört. Nagyra értékeltem a rugalmasságot, találkoztam már az ellenkezőjével is nem egyszer.
A kolbászhoz mustárt, a burgonyához egy majonéz alapú BBQ ízesítésű mártást kértem. A remek kolbász saját recept alapján készül, kétfélét kaptam, sőt, kóstoló is került a tálkára az ízletes véreshurkából. Sütő Levente, a hely mindenese korábban a parlament szakácsa volt, elmondása szerint többen is visszajárnak hozzá egykori vendégei közül.
A fő profiljuk a rántott műfaj, legyen az hús, cukkini vagy camembert, jó minőségű melegentartó garantálja, hogy a reggel lesütött választék élvezhető maradjon. Imponáló, hogy a töményitalokat a magyar prémium szegmensből válogatták, legyen szó akár whiskyről vagy ginről.
Felfele kerekített 5 pont a hely nálam a konyha és a dizájn tekintetében, az ár/érték, kiszolgálás és tisztaság kerekítés nélküli ötös.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Crumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - EgyébCrumbie Bistro Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
59.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Dráva Hotel Harkány
95.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Abacus Herceghalom - Napi árak
Hotel Abacus Herceghalom
45.800 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel