A belső tér is egyszerű, tudom, nagyon trendi mostanában ez a minimalista dizájn, de én a magam részéről sokkal jobban szeretem, ha van valami egyedi arculata egy étteremnek, ha van benne valami játékosság, szín, több dekoráció, ettől még lehet elegáns. Alapterületre elég kicsi a hely, valahogy nagyobbra, tágasabbra, és több asztalra számítottam. Az alap degusztációs menü kb. 10. 000 Ft-ba kerül, viszont hétköznapokon van ebéd menü, ami ehhez képest igen olcsó, de amúgy meg egy átlagos éttermi árfekvéssel összevetve drága. A 3 fogás ára: 2500 Ft + ital, szervizdíj nincs. A leves és a desszert fix, a főétel 2 féléből választható. Az indító karfiolkrémleves csészében, forrón, levesbetét nélkül érkezett, egyáltalán nem volt nagy szám, nem volt különleges sem a kinézete, se az íze. A hozzá adott házi vekni viszont pompás, ropogós, ízletes volt, ez némiképp feldobta az igencsak unalmas levest. A fő fogások közül a tiszai harcsát választottam, de ennek ellenére véletlenül a másik fogást, a jércemellet hozták ki, ami képosztasalátával volt körítve. Amikor jeleztem a tévedést, azonnal elvitték, és pár perc múlva megkaptam a halt, amelynek lecsós rizs volt a körete. Pompás, nagyon ízletes, frappánsan megkompnált fogás volt, minden alkotó eleme tökéletesen elkészítve, de sajnos a főétel mennyisége is nagyon kevés volt, szerintem ennek kb. a kétszeresét tudtam volna megenni, és még az sem lett volna hatalmas adag. (de tudjuk, fine dining módra ez mindenütt így működik, sajnos. . . ) A desszert sem volt annyira különleges, viszont itt is nagyon jól összeállt az íz-harmónia. 2 kis szelet kalácska, enyhén savanykás almakockák, fahéjas cukorral megszórva és karamella öntet. Ez is hihetetlenül finom volt, persze, ebből is meg bírtam volna enni sokkal nagyobb adagot, a jó édességeket amúgy is imádom. Az italom citromfűből készült házi szörp volt szódával, ez is nagyon finom, különleges volt (400 Ft /2 dl). Összességében több mint 3ezer Ft-ot fizettem, csalódott semmiképpen sem voltam, de minden nap nem költenék ennyit ebédre, még ha amúgy ízletes is. A kiszolgálás ugyancsak hibátlan volt, a kis hely ellenére 4 felszogáló úr tüsténkedett, voltak külföldi vendégek is, és az ő kiszolgálásuk sem okozott nyelvi problémát. A pincérek folyamatosan a vendégek rendelkezésére álltak, nem tűntek el, nem egymással csevegtek, nagyon profik voltak, de mégsem az a hideg robotszerű viselkedés, amit néhány elit étteremben tapasztaltam már. Egyszóval nálam a teljes személyzet (konyha + pincérek) ötösre vizsgázott. Ajánlom a helyet mindazoknak, akik az igényes helyeket kedvelik, de túl éhesen ne menjetek :-)