A meglehetősen hosszú étlapon magyaros fogások, a főételek állatfélék szerinti csoportosításban. Nyáron a bejárat előtt van kiülős teraszuk is, amely gyakorlatilag a járdára települt ki. Szűkített menüből 2, 3 és 4 fogásos, kedvező árfekvésű menüt lehet összeállítani, 3 féle levesből, 6 féle főételből, 3 desszertből és 2 savanyúságból lehet választani. (1180/1380/1580 Ft-ért). A levesek közül egyik sem keltette fel igazán az érdeklődésemet, így a semleges választásnak beillő húslevest kértem finommetélttel, amely egy nagyobb, öblös csészében érkezett, forrón, kissé vegetás alapízzel, ress sárgarépa karikákkal, sok tésztával, és semmi többel (hús nem volt benne egy szál sem). A főételeket a menüben kis adagban adják, azonban szerintem ez is bőségesen elegendő volt, a köretek túltengése jellemző. Amikor a rántott velőt megpillantottam a kínálatban, gyakorlatilag azonnal eldőlt minden, a többi fogást meg sem néztem. Utólag sajnos azt kell mondjam, hogy a velő egyáltalán nem volt jó választás, az egyik kedvencem, de be kell látnom, hogy nagyon kevés helyen készítik, és ezek közül még kevesebben csinálják jól. . . hát így jártam, szokták mondani. Itt sem sikerült jól, a fűszerezése értékelhetetlen (nem éreztem rajta semmi ízt, bár a belsőségeket karakteresen érdemes fűszerezni), és nem volt tökéletesen "kihártyázva". A sült krumpli mirelitből készült kissé túlsült, az olaj nem volt már egészen friss (túlsült), a tartár rendben volt. A többiek jobban jártak a milánói makarónival és a nyitrai borzassal. A desszert, a farsangi fánk baracklekvárral a legjobban sikerült fogás volt az ebédben. Házias, kicsit olajos, ez is hatalmas, kiadós, olyan, amilyennek lennie kell, amilyet 40+ éve megszoktunk. A kollégáim is elismeréssel nyilatkoztak róla. A kiszolgálás udvarias, korrekt. Az asztalon a terítő kissé pecsétes volt. Egynek jó vendéglő, de semmiképpen nem kiemelkedő vagy emlékezetes.