Az V. kerületi Kecskeméti utcai hely - régi Csemege ABC üzlet - bezárt, egy ideig téli álmot aludt, aztán feléledt, meghagyták a régi retró "Csemege" portált, de bent teljes formaigazítás történt, modern belső bisztró-teret alakítottak ki, elég nagy alapterületen tágas, sok asztallal.
Egyébként azóta megint történt némi változás, most már BOLL by Csemege a hivatalos új nevük, és az étlapon módosítottak. Amikor mi ott jártunk a fiammal, akkor egy rendezvényre készülődtek, de ennek ellenére szívesen fogadtak és kiszolgáltak bennünket. A teraszon ültünk le, hogy a benti rendezkedést ne zavarjuk meg. Nagyon finom volt a kávé, fiam nagy örömére Anjuna jégkrémet is tartanak, a sós mogyorós-csokis ízűt választotta. Kaptunk 1-1 kóstolót a sajtos pogácsából is. A mosdó is dizájnos.