Minden szempontból átlagos színvonalat nyújtó retró cukrászda Csepel kertvárosi részén egy földszintes panel jellegű szolgáltatóházban. A közelben buszmegálló, a szomszédban kínai vegyesbolt. A pultban fősodratú sütemények, torták találhatóak, árban budapesti viszonylatban kedvezőbbnek mondanám, hiszen 1000 Ft alatti szeletárakat találni, viszont ízben, küllemben sem tudnak az átlag fölé nőni.
Példaképpen: fatörzs piskóta, francia krémes, Rákóczi túrós, gesztenye kocka, képviselőfánk, Eclair fánk. Műanyag elviteles dobozban somlói galuska és gesztenyepüré, bolti habspray habbal. A kávé elvileg Lavazza, kaptam rá fahéj szórást, de ettől nem igazán lett jobb. Egyszer iható fajta. Helyben is lehet sütizni, kávézni. Fagylaltot, illetve jégkását csak a nyári szezonban tartanak, télen már nincs, ahogy mondták, igény, kereslet sincs rá. A bejárat előtt egy kis park található, parkolni a szomszédos utcákban lehetséges, a főút mellett nem.